În derulare

          „Pentru totdeauna, Francesca”– film de scurt-metraj -în post-productie.

Lecția de istorie” – un serial web de 26 de episoade, în care momente cheie și personalități din istoria națională sunt reamintite publicului larg, de către reputati profesori și istorici, într-un limbaj accesibil, comun și mai puțin didactic. Cu o prezentare vizuală atractivă (reconstituri grafice/fotografii de colecție/filmări autentice/inedite) aceste scurte episoade filmate vor fi popularizate în mediul online și offline prin evenimente de largă audiență.

„Să ne cunoaștem scriitorii” – organizarea de evenimente publice de prezentare de carte, cu o frecvență bilunară, într-un spațiu public (bibliotecă, librărie), cu participarea a 3 scriitori / ediție. Evenimentul public va fi filmat și transmis pe Internet în flux live.

 „Epopea de pe Dealul Merezi” – documentar despre soldatul Gavril Godeanu, participant la luptele din Septembrie 1916, în care Regimentul 2 Vâlcea este măcelărit pe dealul Merezi din apropierea satului Cacova. Gavril Godeanu este singurul supraviețuitor. Scrisoarea lui, pătată cu sânge și urmele nivelate de vreme ale tranșeelor sunt singurele mărturii rămase astăzi.

Life Review (Revederea Vietii)”– film de lung-metraj documentar ce explorează mitul popular al “revederii vieții” și mecanismele memoriei umane în condiții extraordinare.

Revederea propriei vieți” (A Life Review) este un fenomen medical puțin studiat, care are loc în situații de limită sau din apropierea morții în care o persoană vizualizează involuntar, în ordine cronologică și în detalii excepționale secvențe-aminitiri din propria viață.

 
Teaser 2015 

Amintirile sunt vii – interviuri cu persoane de vârsta a treia care-și povestesc aventura vieţii. În curs.

Ritmuri interioare– eveniment public sau privat de dialog cu unul sau mai mulți invitați, pe diferite teme culturale, în înregistrare video sau transmisie online.

„Troițele de din sus de gard”– documentar dedicat „Troițelor de piatra și de lemn” din cătunele din jurul localității Șugag – Alba. Acestea au fost costruite la sf. sec XIX si în prima parte a secolului XX, aflându-se într-o stare bună de conservare.

Doneaza in Euro


 

Doneaza in USD


 sau in contul asociatie deschis la Banca Transilvania, suc. Sibiu

cont RO53 BTRL RONC RT02 3686 6301